Denna bild fotade jag idag på Molly! Blev väldigt nöjd med denna bild på henne!


Det här är chico som också är en dansk-svensk gårdshund! Denna har T fotat! Så himla fin bild! Kommer verkligen sakna denna krabat! :(! Han åker hem idag! Tråkigt nog men hoppas jag får träffa han snart igen! ( när han är här uppe i Norrland brukar jag hälsa på han, speciellt nu när jag också har en gårdis)! 


Det här är Molly, hon är en dansk-svensk gårdshund, men man kan även kalla rasen "gårdis" som är en förkortning av "dansk-svensk gårdshund"!  

Molly är en livlig, glad,clownig, rolig, snäll och underbar! Men det tråkiga med henne är att hon ska gräva nästan hela tiden, men annars är hon väldigt underbar! 

Hon gillar att leka, trixa och att vara med familjen! Hon är väldigt familjekär av sig haha! Molly börjar gnälla om man lämnar henne en snabbis.. Men hon är ändå underbar! 

Denna hundras går ihop med de flesta hundar, den är inte aggressiv av sig, men det finns vissa som kan vara det, men då är det ägaren som inte kan hantera en hunden! 

Ni som vill aktivera er så skaffa en gårdis! Dom älskar att hitta på roliga saker med sin ägare! Men om ni vill ha den som en vanlig sällskapshund så föredrar jag en annan ras!  
Senare idag vid 17-18 tiden ska jag till grill natta i Bollnäs! Om det är någon som ska dit så kom gärna fram och heja lite! Älskar att träffa nytt folk haha! Men hoppas ni får en bra dag iaf! Bye! 
Så ska jag se ut på grill natta iaf!