Kommer få min nya iPhone om 2 veckor för det gick inte att återställa min nya iPhone för det blev lite strul och osv.. Imorgon är det skola som vanligt, och vi hade tydligen läxa tills imorgon och jag har inte övat ett ända skit för glömde engelska glosorna i skolan.. Duktigt Ellie.. Hehe :3..! 

Bjuder på dessa
Idag får jag min iPhone 5s! Så nu kommer det bli bättre uppdatering här framöver! Visst blir det roligt med mer uppdatering här på bloggen? Eller? Jag tycker det iaf! Men ha höres senare eller en annan dag! Hej då! 

Skriver lite snabbt om min dag! 

Jag började med att gå i skolan började 08:30 och slutade 15:15! Lång dag eller en ut av de kortaste dagarna vi har i 7:an! Men efter skolan så åkte jag pappa och Molly (hunden) till hårga och då frågade jag min kompis om hon och jag kunde vara, och det kunde vi! Sedan så gick vi en promenad och stötte på trevligt folk som jag "kände" till eller vad man ska säga.. Men då blev vi där ett tag och pratade och hade trevligt och de hade också en hund så då fick Molly träffa deras hund Selma! Imorgon ska jag till dom igen! Men det var lite om min dag! Hej då! 
Bjuder på denna fina bild haha!